Flickor är sådana tjejer! Vi vet hur man tänker på så många saker som gör livet svårt för oss. Men män är förresten bara tvärtom glada. Killarna berättade vilka så kallade kvinnliga dåliga vanor de bara älskar!

Det är inget fel med det faktum att en tjej kan stå upp för sig själv.

Andrey, 31 år, journalist:

”Min favorit är en utbildad, väluppfostrad tjej. Hon arbetar med barn, läser mycket, deltar i olika kreativa evenemang, är alltid medveten om kulturella evenemang. apotekpotensmedel.com. Men så fort hon sätter sig bakom ratten … Allt försvinner någonstans! Och bredvid mig finns en lastbilsman som helt enkelt inte kan uthärda orättvisa på vägen. Varje överträdare får en sådan dos dåligt språk att han funderar över betydelsen av sin egen existens under lång tid. Sedan ber min flickvän om ursäkt länge, rodnar, lovar att hon aldrig mer kommer att tillåta sig sådana friheter. Och jag tvärtom skrattar och tror att min tjej definitivt inte kommer att bli förolämpad. Men här är där jag fick sådana ord – ett mysterium för mig «.

Dmitry, 25 år, försäljningsassistent:

”Flickan och jag älskar att spela dataspel. Först gömde hon sin hobby för mig, eftersom hon ansåg att det absolut inte var en kvinnas, utan en pojkes hobby. Och jag tycker att det bara är jättebra – trots allt är detta en gemensam, nästan familjehobby. Det är inte bra att hon spelar bättre än jag. Jag skäms, jag tappar för flickan! »

Var inte rädd för att visa dig själv naturlig, försök inte vara annorlunda

Leonid, 35 år, idrottsman:

”Min fru är generad över att hon hatar klackar. Anser sig själv omodern och ofruktlig. Om du måste bära stilettklackar är det en riktig plåga för henne. Jag förstår inte dessa offer. Varför lida om du är vacker i sneakers! Ner med klackar! »

Alexey, 37 år gammal, läkare:

”Min fru bär sällan smink. Som jag tror – hon behöver inte det. Hon är vacker utan smink. Men hans fru är mycket orolig, läser alla möjliga skönhetsbloggar, ska göra sminkkurser och hotar att köpa massor av kosmetika. Vill rita rökig is och kattögon! Människor, vad är det här?! Jag behöver en före detta fru utan rök och is! Jag är en vuxen man, inte en 15-årig tonåring, jag förstår att alla blanka modeller på omslagen är resultatet av en högkvalitativ photoshop. Och som läkare kan jag säga att det definitivt inte finns några idealiska människor. Och vi älskar inte för ideala proportioner och smink! »

Tillägnad ägare av hälsosam aptit …

Oleg, 33 år, chef för försäljningsavdelningen:

”Jag kommer ihåg de första mötena med min flickvän med ett skratt. Varje gång på caféet beställde hon lätta sallader, svart kaffe och inga desserter. Jag undrade hur hon kunde äta det! Han övertalade att äta något gott, tog honom till italienska restauranger – det är väldigt svårt att hitta en kalorirätt där. Men hon lyckades hitta det också. Flickan hävdade att detta var tillräckligt för henne och i allmänhet följde hon figuren och äter som en fågel. Aha, fågel! En gång bestämde jag mig för att ordna en överraskning åt henne och dök upp till hennes hus med en enorm bukett blommor. Men hennes beteende förvånade mig. Tvärtom var hon inte lycklig, men mycket nervös. Och sedan blev jag nervös! Jag tror allt, så det finns en tredje extra. Och här är jag vid fel tidpunkt. Och plötsligt började flickan övertala – låt oss gå, säger de, ta en promenad. Tja, nej, säger jag, motvilja. Och jag själv sitter och föreställer mig den blodiga slutet på kvällen – att vara en slagsmål. Jag väntar på den tredje, flickan är nervös och dricker svart kaffe cialis generika sverige. Sockerfri. Dörrklockan ringer, en man är på tröskeln. Jag är vid gränsen med nävarna knäppta mot honom. Och han … gav mig tre lådor pizza. Enorm! I allmänhet erkände flickan pinsamt för mig att hon verkligen älskar att äta, men tvekar att visa sin goda aptit. Som, plötsligt ska jag skrämma killen. Jag skrattade, ärligt talat. Ät, säger jag, till din hälsa! Här är vi för hälsa och åt dessa pizzor! Jag var till och med glad att min älskade har en normal aptit! Men kvinnlig logik för mig förblev bortom min förståelse. «.

Stanislav, 27 år gammal, fotograf:

”Om min flickvän går på diet kommer alla snart att få reda på det! Hon kommer att berätta och straffa alla så att de inte äter godis med henne och inte påminner om mat alls. Jag lider mycket av detta! Eftersom jag måste gömma mig i lägenheten och äta på avskilda platser. Alla övertygelser om att hon har en vacker figur och jag ser inte några fettöverskott fungerar inte alls. Alla skadliga produkter i kylskåpet går till den lägsta hyllan. Jag äter dem och allt i ögonhöjd – alla slags yoghurt, spenatsallader, kefir, äpplen – för henne. Men på något sätt började jag märka förlusten av skadliga sötsaker eller en minskning av antalet. Nu kommer den rökta korven att minska med en fjärdedel, sedan försvinner glassen från frysen, och plötsligt finns det inget bröd hemma. Jag åt verkligen inte. Rak poltergeist av något slag! Som det visade sig, en mycket attraktiv poltergeist med smala ben, som är på diet och äter upp godis på natten. Jag vet, men jag är tyst. Men sedan dess har jag köpt fler korv, godis och kakor. Att ha nog för två! »

Det är inget fel med att en tjej är mer pragmatisk än romantisk …

Sergey, 28 år, entreprenör:

”Min flickvän är orolig för att hon tror att hon inte har någon moderinstinkt eller bara en önskan att visa oro. Han blir irriterad när han ser hennes flickvänner rusa efter sina män – tvätta, städa, stapla middagar för dem. Hon säger att hon aldrig kommer att lyckas. Och sedan tillägger han: ”Är du en dåre?! Sätt på en hatt, det är minus 10. Då kommer du att lida av snot och hosta! » Här! Tjejer, det är inte nödvändigt med oss, män, hur man kan röra sig med barn och ta hand om dem som barn! »

Konstantin, 29 år, chef:

”Jag hade tur – jag har den tuffaste flickan i världen! Det är sant att hon själv inte omedelbart insåg detta. Jag var nervös, jag försökte klämma in mig själv och vår relation i någon form av standarder. Tja, till exempel situationen med gåvor. Jag vet ärligt talat inte hur man väljer gåvor. Inte för att jag inte gillar det, jag vet bara inte hur. Jag skulle bättre säga vad som exakt behövs, jag kommer att köpa och presentera. Men alla dessa överraskningar … och inte alltid framgångsrika, att döma av de mjuka uttrycken på värdarnas ansikten. Och jag var så glad när min flickvän ärligt frågade mig: «Vad vill du ha på din födelsedag?» Hon erkände generat att hon gick igenom dussintals butiker och helt enkelt förtvivlade över att välja rätt gåva. Det är lugnt! Du måste prata öppet om dina önskningar. När allt kommer omkring är det mycket coolare än att få något oväntat, men absolut onödigt, att få den önskade gåvan, även att veta om den i förväg. «.