6 manliga knep för att få en tjej till rent vatten.

Kärlek är en fantastisk känsla. Den sjöngs av poeter, författare, målare och skulptörer. Kärlek inspirerade dem att skapa oöverträffade mästerverk av litteratur, målning och skulptur.

Här, till exempel, som den berömda poeten från renässansen, beskriver Petrarch sin älskade Laura: ”Bland tusentals kvinnor var det bara en som slog mitt hjärta osynligt. Bara med uppkomsten av en välvillig seraf kunde hon jämföra sig i skönhet «.

Kärlek gjorde känslor sublima och vackra. I det ögonblicket märkte ingen några brister eller dolda motiv i deras passion. Oavsett om det är en fråga om moderna män, de pratar också ofta om kärlek, men allt är inte så enkelt för dem, eftersom kvinnor enligt deras åsikt ständigt försöker fuska, dölja något, fuska för pengar etc. Generellt, lita på, men kolla …

Olga Romaniv

Tiderna förändras, och det gör människor också. Och om tidigare män var redo för en vacker dams skull att utföra bedrifter och göra uppoffringar, kommer moderna representanter för den starka hälften av mänskligheten fortfarande att tänka om den här damen är värt att göra åtminstone något för henne.

Människor har blivit mycket mer beräknande och cyniska i sina manifestationer. Kanske är det fel i det konsumtionssamhälle där vi alla finns, för i det kan du köpa eller sälja nästan allt.

Moraliska värden är suddiga och inte särskilt vackra handlingar täcks av vackra ord. Kanske är det därför som vissa särskilt begåvade (misstänkta) män ser ett trick överallt och försöker använda dem från det rättvisa könet. Vilken typ av kärlek finns det när du först måste noggrant kontrollera detta objekt av attraktion – kan du lita på henne alls?.

Lojalitetskontroll

Ett av favorit sätten för män som redan har blivit offer för förräderi av kvinnor är att testa deras lojalitet. Det finns flera alternativ för sådana kontroller: meddelanden i sociala nätverk från manliga konton som är okända för damen med ett förslag att träffas, skickar presenter och blommor från okända herrar till föremål för passion hemma. Vissa går så långt som att skicka herrar för dejting. Icke-verifierade kvinnor, som svarar på komplimanger på sociala nätverk, accepterar blommor och går med på att träffas, avvisas omedelbart och anatematiseras.

Sök efter kommersialism

Ett annat populärt test är kommersialiseringstest. Fler och fler män använder det idag. Testning utförs kontinuerligt i olika variationer.

# 1 – observation: en man följer nära hjärtans dam i restauranger, promenader, i kaféer och butiker, analyserar vad han beställde, hur dyrt det är, om hon vill skaka ut mer pengar och drar sedan lämplig slutsats om det är värt att prata med henne.

# 2 – låtsas vara fattig: ett klassiskt manus från en Cinderella-film, när den stiliga prinsen låtsades vara tiggare och ville bli älskad för ingenting. Om en tjej klarar allt har hon rätt till en bonus – en stilig prinss hand och hjärta.

# 3 – tomma löften: mannen berättar hur rik och framgångsrik han är, lovar att ta honom hit och dit, ge detta och det, och återigen följer noga reaktionen. Jag blev mycket glad, mina ögon lyser upp – allt, merkantil.

Medkänslighetsprov

Mannen berättar om hur svårt livet är för honom och förväntar sig att du erbjuder din hjälp. Betyget leds naturligtvis av berättelser om ekonomiska problem som du stoiskt måste utstå med det, bryter mot dig själv i intressen, vissa damer förväntas göra finansiella investeringar. På andra plats är vardagliga svårigheter, som aktivt flyttas till ömtåliga kvinnliga axlar, för det tredje, om du har tur, hälsoproblem.

Kontroll av personliga gränser

Det finns en kategori män som gillar att undersöka personliga gränser. Kontroller kan se ut som en önskan att oavsiktligt förolämpa, förolämpa, vara sen för ett möte eller till och med skjuta upp det, lova något och inte göra något, spara pengar på dig. Genom att begå en sådan dålig handling väntar en man på ett svar för att förstå om det är möjligt att fortsätta att bli fräck i framtiden eller om det fortfarande finns gränser för vad som är tillåtet. Varje sådan situation måste följas av en reaktion. Om du stänger ögonen för sådana handlingar, bör du efter ett tag inte undra varför en man inte anser dig, inte respekterar dig och inte älskar dig, även om du förlät honom sådana och andra saker.

Sympatiskontroll

Detta test utförs vanligtvis i början av bekanta, men det finns karaktärer som senare tillgriper liknande mått av påverkan på psyken. Testet är att försvinna från din älskades synfält ett tag och lämna henne ensam med oron: vad jag gjorde fel, vad han kunde bli förolämpad. Därefter skrivs meddelanden i en enorm mängd och röstmeddelanden lämnas, vilket återigen bevisar för mannen att han är älskad. Här är ett test som ser mer ut som manipulation och samtidigt smickrar fåfänga hos en representant för den starka hälften av mänskligheten.