Kvinnor drar slutsatser om manligt beteende baserat på gissningar och stereotyper. Så här lever vi i flera år och tror att män bara behöver «en sak» och «herrar föredrar blondiner», utan att våga fråga sanningen. Vi gjorde det åt dig och hittade svar på de mest saftiga frågorna..

11 augusti 2017

Är det sant att alla män fuskar?

Vi skyndar att behaga dig – inte alla! Faktum är att män av naturen är polygamiska och ibland inte kan motstå instinkter. I urminnes tider försökte de primitiva representanterna för det starkare könet att ingå sexuella relationer med ett stort antal kvinnor för att förhindra utrotningen av mänskligheten. En modern människa har dock förmågan att tänka förnuftigt och agera i strid med naturens kallelse. Detta är möjligt om förhållandet är angenämt (både emotionellt och fysiskt) för båda parter. Det är viktigt att förstå att endast en riktig kvinna kan skapa denna harmoni i ett par..

Idag är en av de vanligaste orsakerna till fusk inte ett par extra pund på kvinnans höfter, utan ett ogynnsamt klimat i relationer. I en mans ögon gör ständig moralisering och påståenden, klagomål och gräl den önskade damen till en «mamma». Tyvärr kan du glömma bort lust och passion i denna situation. Det är här som ett primitivt samtal vaknar hos en man, och han letar efter den kvinnan på sidan, bredvid vilken han igen kommer att känna sig stark.

Råd: För att undvika splittring i förhållandet bör du utrota «mammas» vanor och bli för din utvalda en kvinna med versaler. Fördela sociala ansvar eftersom det är naturligt i oss. Kom ihåg att mannen bredvid dig ska vara en man, inte den lilla pojken som du lär ut för. Lämna alla manliga beslut och bekymmer åt honom, för han ska känna sig som familjens chef. Först då kommer denna harmoniska union att vara försäkrad mot svek..

Är det sant att alla män är rädda för äktenskapet??

Och vi har goda nyheter igen – inte alla! Faktum är att de flesta män är övertygade om att från det ögonblick som deras vigselring är på ringfingret, kommer friheten att vara över! Sex kommer att upphöra att variera och regelbundet, frun kommer att behöva redogöra för varje oplanerad utflykt med vänner, och för att avsluta det kommer hon att ta rollen som ekonomichef och beröva henne fickpengarna. Faktum är att denna känsla av rädsla tillfördes män av samma starka «mödrar» som i det första skedet av förhållandet började driva mannen under hälen. Men det finns också sådana män som från det ögonblick de träffar sin älskade kan ringa henne nerför gången. De tänker på barn- och familjekvällar, en gemensam semester och ett hus i landet. Tror du att sådana män bara finns i filmer? Inte alls, sådana män skapas av kvinnor.

Råd: om ditt förhållande till en man bara utvecklas, rekommenderar vi att du inte på ditt första datum förklarar att det är målet för ditt liv att gifta sig. Naturligtvis är det inte värt att säga att äktenskapet inte är något för dig. Vi agerar subtilt och noggrant. Du måste alltid vara något otillgänglig för honom, så du kommer att höja ditt värde i hans ögon. Då kommer din man att sträva efter äktenskap och en gemensam framtid, för bara på detta sätt blir du hans.

Kan män berätta en riktig kvinnlig orgasm från en falsk??

Tydligen kan de inte. Detta bekräftar åtminstone antalet förfrågningar «hur man skiljer en orgasm från imitation» på Internet. Kvinnor är verkligen okej med skådespelareförmåga och förstår när vi stönar «av artighet», och när det är uppriktigt bara en tidstestad partner kan. Om det här är den första sexuella upplevelsen minskas sannolikheten för att du kommer igenom dig i imitation till noll. Men det här är kanske dåliga nyheter, eftersom ingen kvinna strävar efter att perfekt behärska konsten att falsk orgasm. Det är viktigt för henne att få riktigt glädje av intimitet varje gång..

Råd: om det finns en obalans mellan hormoner i den kvinnliga kroppen, minskar attraktion och sensualitet avsevärt. Menstruationscykelns rytm anses vara en viktig indikator på obalans. Om cykeln är för lång eller för kort, eller om du känner till PMS eller «blommar» i ansiktet före «kvinnodagar», blir signalerna från din kropp (lukt, rörelse etc.) mindre attraktiva för det motsatta könet.

I sådana fall är det viktigt att normalisera hormonbalansen naturligt genom att säkerställa att vissa vitaminer och mineraler levereras under varje fas av menstruationscykeln. Specialister inom gynekologi använder framgångsrikt denna teknik, som kallas cyklisk vitaminbehandling. I dag på apotek kan du köpa det icke-hormonella tvåfas vitamin-mineral-komplexet Cyclovita®, som inte har några analoger i sin sammansättning och verkningsprincip *. Cyclovita®-komplexet är utvecklat med hänsyn till kvinnokroppens egenskaper och hjälper till att försiktigt återställa hormonbalansen. Allt är väldigt enkelt och logiskt: Cyclovita® innehåller två typer av tabletter för varje fas av cykeln – den tvåfasiga menstruationscykeln stöds av ett tvåfaskomplex.

Idag har vi bara svarat på några stygga frågor, vars svar hjälper till att skapa en stark relation med en man. En lycklig, kärleksfull och önskad kvinna öppnar sig som en blomma och först då kan hon göra någon man till en hjälte.