Detaljerade instruktioner om hur du lägger till smak i ditt intima liv.

Vet du vad som oftast dödar kärleken? Nej, inte en rival, inte brist på pengar eller vardagliga svårigheter, men tristess och monotoni. Vad kan du göra så att förhållandet fortsätter att stimulera er båda, och du förblir intressant för din man? Hur byter jag lekfullt masker varje dag, till glädje för din partner? Hur återupplivar du passionen i ett förhållande med din man? Vår expert kommer att berätta om allt detta..

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert i att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog

För att ditt bröllop ska bli «lyckligt nog» måste du själv bli älvmor och göra lite magi varje dag. När allt kommer omkring, om du kunde träffa din prins och bygga en relation med honom, skulle det vara dumt att förlora dem på grund av banal latskap och vardagliga rutiner. Därför tar vi oss i handen och börjar lägga till nya intryck i förhållandet till vår älskade man..

1. Experimentera med bilden

Det första en man alltid tittar på är hans utseende. Men även det vackraste ansiktet och den perfekta kroppen i världen blir uttråkad om de ser ut exakt samma dag efter dag. Ändra därför ditt utseende oftare. Idag är du mjuk och öm i en mysig fluffig tröja, imorgon är du snygg och vågad i läderbyxor och en vit skjorta, och en vecka senare är du en skönhet i en elegant klänning. Anslut kosmetika här – smink kan göra dig till en ung charmig tjej och en dödlig vampyr. En man bör fånga sig själv och tänka att hans fru är en elegant, snygg kvinna, och då kommer han att vara stolt och beundra dig.

2. Lär dig att enkelt ändra tillstånd

Du verkar ha precis lagat middag och dansat till heta latinska slag på radion. Och nu lär du dig oregelbundna verb i en Skype-lektion med en engelsklärare. Och efter ytterligare en timme, över ett glas vin, berättar du din man en rolig historia och skrattar med honom. Hur kan du bli uttråkad av en kvinna som lätt glider genom livet och som en ädelsten lyser med nya aspekter av hennes talanger varje dag??!

3. Arbeta med ansiktsuttryck och känslor

Tyckte du om att föreställa dig själv som filmstjärna som barn? Vakna sedan skådespelerskan i dig. Kom ihåg filmen «8 kvinnor» och försök att vänja dig vid bilden av 2-3 av de mest attraktiva hjältinnorna för dig. Frisyr, smink, ansiktsuttryck, rörelser, sätt att prata – försök att ta hänsyn till allt. Låt din man skynda hem för att ta reda på vem som väntar på honom idag. Detta hjälper honom att se på dig från en oväntad vinkel. Sådana trevliga överraskningar är ett livgivande vitamin för relationer. Ja, och sådana övningar kommer att vara användbara för dig, speciellt om du kombinerar kreativa ögonblick med studiet av ansiktsmuskelavslappningstekniker och övar ett vackert uppriktigt leende framför spegeln. Det är så riktiga skådespelerskor arbetar med sina roller. Och detta hjälper dig att inte bara presentera dig från den bästa sidan utan även ta bort onödiga ansiktsrynkor utan hjälp av kosmetologer.

4. Anslut ditt kroppsspråk

Lägg till den yttre omvandlingen en förändring i kroppens dynamik. En kvinna i alla åldrar, utseende och uppbyggnad kan locka till sig med nåd, jämnhet i rörelser. En lätt gång, vackert svängande höfter, graciösa gester – allt detta fungerar bättre än något afrodisiakum. Blanda inte tofflorna och dra inte i kranen när du tvättar. Vals genom rummen i skor eller barfota, som på mjuka kattfötter. Håll ryggen, andas djupt och bli hög på dig själv!

5. Chatta oftare, mer, längre

En framgångsrik man vet hur man uppskattar kvinnans djup och visdom. Så kasta din smartphone i ett hörn och prata med din man! Om hans hobbyer, vänner, planer, samtida konst, funktioner i Tesla-bilen, medveten konsumtion, affärsstart – allt som oroar honom. Gör smarta komplimanger till din man, ställ originella frågor – visa ditt engagemang i hans liv.

Självklart kan du i ett förhållande inte klara dig av småstridigheter och problem, men om en man bara förknippar familjelivet med dem är detta ett mycket dåligt tecken! Försök att inte dröja vid det negativa utan inkludera en familjerådgivare. Lär dig sväva försiktigt längs vågorna av känslor, förvandla problem och bekymmer till glädje, och mannen kommer att tala till dig på ömhetens och kärlekens språk.

6. Nya spel i sängen

Naturligtvis kommer vi inte att glömma den intima sidan av relationer – det är det viktigaste lakmustestet som visar nivån av passion i ditt par. Med tiden går nyheten att äga varandra förlorad, fjärilar i magen lugnar sig och himlen i diamanter avtar. Om du förstår att det är dags att ändra något, vänta inte på initiativet från mannen. Sängen är din domän, och det ligger i din makt att göra den utsökt vacker. Utforska din kropp, hitta de mest känsliga punkterna och lär dig att stimulera dem att uppnå sensationens topp. Nästa steg är att berätta för din man om det. Tro mig, han är bara tacksam om du ger honom en guide till din kropp och visar honom hur man trycker på de hemliga «knapparna». Var och en av dina orgasmer hjälper honom känslomässigt att känna sig som en cool älskare, supermacho och Casanova rullade in i en. Fråga mannen om hans hemliga fantasier och försök att översätta dem till verkligheten. När allt kommer omkring är att göra något tillsammans och få glädje av det det bästa som kan vara i ett förhållande. Improvisera och överraska, och då kommer en man ivrigt att sträva efter hem och inte hemifrån.