Inse att de inte kan uppnå det omhuldade målet och hitta en familj, tjejer börjar ofta ha komplex. Psykolog Natalya Bredkovskaya berättade vad som är orsaken till misslyckanden och hur man kan hantera dem.

Full längd

Flickorna har inte vuxit upp för sig själva. Inom olika områden – professionellt, personligt, det vill säga, avslöjade de inte alla sina förmågor och lutningar maximalt. Om de hade vuxit upp, skulle det personliga livet ha ordnat sig för länge sedan. Det finns en tomat under bordet, men om du är en björk blir det mycket svårt för dig under bordet och du hittar inte din cypress där. Räta upp till din fulla höjd, växa upp, och där möter du samma som du, björkar och cypresser. Din man väntar på dig! Men han kommer inte ner till dig, tyvärr,!

Ta dig tid att rusa

Krånglet om äktenskap gör dig damer vansig! Kom alltid ihåg att självkänsla är viktigare. Bär dig själv som en gåva – tänk på vem som har turen att träffa dig, och då har du turen att träffa någon. Många kändisar gifte sig för första gången och födde efter 35-40 år, och de mår bra. Som en av de antika grekiska vismännen sa – «skynda dig inte på vägen.» Av mer än 6 miljarder människor hittar du definitivt en, det viktigaste är att vara redo för ett möte.

Ta bort lasso

Tjejer, sluta gifta dig! Sluta se på män som en hästauktion, som potentiella män. Kommunicera med dem precis som människor! Ja, ja, precis som med en person, med en vän och inte som med en man. Sätt inte målet att gifta dig när du kommunicerar. Ta av lasso! Det känns alltid och fruktar fruktansvärt våra män, redan skrämda av sina mödrar: ”Håll dig borta, son, borta från dessa kvinnor! Allihopa . inget gott kan förväntas av dem. Bara mamma uppskattar och älskar dig verkligen. » Sätt ett mål att lära känna personen, att spendera tid intressant, att träna, som en sista utväg. När allt kommer omkring kan man inte på allvar ägna sig åt en sådan oseriös fråga som kärlek. Omrama, inte «Jag erövrar en man», utan «Jag spelar ett spel för att erövra en man.» Om jag tappar kommer jag att få erfarenhet. Som ett humoristiskt rim säger: «Hysj, Tanechka, gråt inte, inte Gennady, så Semyon.» En mycket klok tanke! Den välkända psykoterapeuten Frankl sa att han är lycklig i kärlek en gång av 10. Det gick inte – 3 dagar orolig, du kan till och med gråta och försöka igen.

Äkta kärlek

Kan du älska? Den berömda europeiska filosofen Erich Fromm föreslår att man ställer denna fråga till människor som klagar över kärleksmisslyckanden. De påminner honom om en konstnär som ligger på soffan hela dagen och förklarar frånvaron av målningar genom att han ännu inte har träffat landskapet som verkligen skulle inspirera honom att arbeta. Så han ljuger istället för att lära sig måla och sedan öppnar han en enorm rik värld av inspirerande landskap. Så vad är kärlek? Hur man älskar sig själv? Fromm definierade kärlek som ett aktivt intresse för livet och utvecklingen av kärleksobjektet. Det vill säga allt är väldigt enkelt – väx, utveckla dig själv, ta hand om din hälsa, bli den bästa i ditt företag, följ dina intressen, och någon gång kommer du att bli så fördriven av livsprocessen och kärleken till dig själv att du inte ens kommer att märka att en man går längs den här vägen bredvid dig. Det är han som är med dig på vägen. Lär dig att älska. Sann kärlek kan inte annat än besvaras.

En man utan sidrätter

Vår uppväxt gör det svårt att bygga relationer: kvinnor tror att de ska sökas, kastas med blommor, tas om hand. De är sena för datum (en anständig man väntar inte på dig), framkallar svartsjuka (vilket i allmänhet är uppenbar dumhet), kräver gåvor, blommor, godis. Som ett resultat får de en ruttet stek – förlorare, alkoholister, kvinnokvinnor – och vem kan tåla all din konst? Flickor, om en man står, behöver du den här sidrätterna – alla dessa blommor, uppvaktning? Självklart inte. Och bara kvinnliga kvinnor kan ta hand om vackert – någonstans fick de veta detta.

Det finns inga sovande skönheter!

Hur beter sig tjejer med patriarkalsk uppfostran? De sminkar sig, kammar håret och sätter sig på det gifta, väntar. Återigen det skadliga inflytandet av sagor. Det är i dem som den sovande skönheten vaknade 100 år senare från en stilig prinss kyss, lika ung och vacker. Men i livet, tyvärr, när kvinnor vaknar, förstår de att skönhet inte är densamma och ungdomar har gått. Sova inte, tjejer! Ta initiativet själv om du gillar en man. Forskning har genomförts: de flesta män gillar det när initiativet kommer från en kvinna. Endast detta måste göras kompetent för att inte bryta mot den socialt acceptabla stereotypen att en man är en jägare, han måste uppnå en kvinna.

Livsmiljö

Möt inte där! Lady, du måste förstå att män går till barer och restauranger för att leta efter en tjej för natten. Och på Internet, på dejtingsajter möts inte välmående män. Föreställ dig mannen i dina drömmar – kommer han verkligen att spendera timmar på Internet på jakt efter en kvinna, när en rad riktiga sökande ställde sig bakom honom? Vi kommer ihåg den sorgliga statistiken, hur många killar det finns för tio tjejer. Ledsen, men inte för dig. Hur mycket behöver du personligen? Ett? Så man kan hittas. Och var att lära känna? Ovan skrev jag att det är bättre att inte specifikt lösa ett sexuellt problem, då kommer det att lösas av sig själv. Låt dig luras av ett intressant företag, och bredvid dig kommer det att finnas samma entusiastiska män – välj bara! På så sätt kan du lära känna varandra bättre. På grundval av en gemensam sak kan kärlek också uppstå, eftersom kärlek är kunskap. Och vid första anblicken är det passion, attraktion, som inte har något att göra med kärlek..